Singelkerk

Singelkerk
Wittevrouwensingel 28
3581 GC Utrecht, E-mail: beheerder@singelkerk.org, NL

Telèfon: 06-2533 5891 (bij geen gehoor stuur een whats-app bericht)
Lloc web: www.singelkerk.org
Mostar situació al mapa
Van harte welkom op de boekingspagina's voor zaalverhuur van de Singelkerk in Utrecht. U kunt een boeking starten of de beschikbaarheid op een bepaalde datum nagaan door eerst op de naam van een zaal te klikken.

Wilt u meerdere zalen op één dag boeken? Hebt u vragen of opmerkingen? U kunt altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens van onze beheerder, die u hiernaast vindt.

Hopelijk tot ziens in de Singelkerk!
 
 • Consistorie

  Deze kleine ruimte is NIET verhuurbaar. Uitsluitend bestemd voor de leden van de Singelkerk.
 • Grote zaal

  Ruimte met een capaciteit van maximaal 80 personen. Gratis bijgeleverde faciliteiten in deze zaal: piano, whiteboard, flip-over, WiFi, vaste beamer met scherm (laptop zelf mee te nemen) en geluidsboxen. Deze zaal is onze meest veelzijdige; geschikt om in te eten en drinken, voorzien van een bar met doorgeefluik en tegelijk ideaal voor een wat grotere vergadering, cursus, presentatie of lezing.
 • Kerkzaal

  Kerkzaal met een capaciteit van maximaal 200 personen. De kerk dateert voor het grootste deel uit de jaren 1893-1895 en heeft derhalve een klassieke uitstraling. De kerkzaal heeft een traditionele indeling met vaste houten banken. Ook is voorin een podium aanwezig.

  Gratis bijgeleverde faciliteiten in de kerkzaal: piano, geluidssysteem, vaste beamer (HDMI) met scherm (laptop zelf mee te nemen), whiteboard, flip-over, WiFi. Het orgel is tegen een kleine vergoeding te gebruiken.
 • Kleine zaal

  Ruimte met een capaciteit van maximaal 20 personen. Gratis bijgeleverde faciliteiten in deze zaal: whiteboard, flip-over, WiFi, vaste beamer met scherm (laptop zelf mee te nemen) en geluidsboxen. Deze zaal is met name geschikt voor vergaderingen, presentaties, cursussen en dergelijke.
Visió del calendari
 
Disponible
Parcialment disponible
×
Reservat
 
No disponible
Fer reserva