Singelkerk

Singelkerk
Wittevrouwensingel 28
3581 GC Utrecht, NL

Số điện thoại bàn: 06-2533 5891, E-mail: beheerder@singelkerk.org
Website: www.singelkerk.org
Van harte welkom op de boekingspagina's voor zaalverhuur van de Singelkerk in Utrecht. U kunt een boeking starten of de beschikbaarheid op een bepaalde datum nagaan door eerst op de naam van een zaal te klikken.

Wilt u meerdere zalen op één dag boeken? Hebt u vragen of opmerkingen? U kunt altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens van onze beheerder, die u hiernaast vindt.

Hopelijk tot ziens in de Singelkerk!
 
 • Consistorie

  Deze kleine ruimte is NIET verhuurbaar. Uitsluitend bestemd voor de leden van de Singelkerk.
 • Grote zaal

  Ruimte met een capaciteit van maximaal 80 personen. Gratis bijgeleverde faciliteiten in deze zaal: piano, whiteboard, flip-over, WiFi, vaste beamer met scherm (laptop zelf mee te nemen) en geluidsboxen. Deze zaal is onze meest veelzijdige; geschikt om in te eten en drinken, voorzien van een bar met doorgeefluik en tegelijk ideaal voor een wat grotere vergadering, cursus, presentatie of lezing.
 • Kerkzaal

  Kerkzaal met een capaciteit van maximaal 200 personen. De kerk dateert voor het grootste deel uit de jaren 1893-1895 en heeft derhalve een klassieke uitstraling. De kerkzaal heeft een traditionele indeling met vaste houten banken. Ook is voorin een podium aanwezig.

  Gratis bijgeleverde faciliteiten in de kerkzaal: piano, geluidssysteem, vaste beamer (HDMI) met scherm (laptop zelf mee te nemen), whiteboard, flip-over, WiFi. Het orgel is tegen een kleine vergoeding te gebruiken.
 • Kleine zaal

  Ruimte met een capaciteit van maximaal 20 personen. Gratis bijgeleverde faciliteiten in deze zaal: whiteboard, flip-over, WiFi, vaste beamer met scherm (laptop zelf mee te nemen) en geluidsboxen. Deze zaal is met name geschikt voor vergaderingen, presentaties, cursussen en dergelijke.
Tổng quan về lịch
 
Sẵn có
Có sẵn một phần
×
dành chỗ
 
Không có
làm sự đặt chỗ