FF'n auto huren

FF'n auto huren
Korenpad 1
6534AS Nijmegen, Gelderland, NL

Phone: 0246792720
Website: www.ffnautohuren.nl
Show location on map
FF’n auto huren is gestart in 2015 en is jouw verhuurbedrijf als je snel en gemakkelijk een (hybride) auto wilt huren in Nijmegen en omstreken. Wij verhuren auto’s voor de duur van een dag tot een jaar aan particulieren en het bedrijfsleven. Het hebben van een eigen auto heeft in de huidige tijd geen prioriteit meer, maar wij willen er met z’n allen wel van tijd tot tijd gebruik van kunnen maken. Onze doelstelling is bij te dragen aan deze flexibele mobiliteit door middel van het ter beschikking stellen van jong gebruikte auto’s die duurzaam zijn in het gebruik. En kwaliteit hoeft zeker niet altijd duurder te zijn, met meer dan 20 jaar ervaring in gebruikte auto’s en door een actief in- en verkoop beleid nemen wij risico’s over welke het gebruik van een gebruikte hybride nu nog in de weg staat. Voor jou betekent dit concreet een comfortabele en representatieve auto met een laag verbruik tegen een zeer voordelige prijs.

Al onze auto’s verkeren in topconditie en worden perfect onderhouden. Wij zijn niet gebonden aan een merk, maar hebben een wagenpark wat vooral bestaat uit auto’s die een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat zorgt er niet alleen voor dat je comfortabel, zuinig maar ook representatief op weg bent en je bestemming veilig bereikt. Omdat wij werken met jong gebruikte auto’s zijn veel accessoires bij de huurprijs inbegrepen, hierbij moet je denken aan : automaat, airconditioning en af en toe een navigatiesysteem, ook hanteren wij een onbeperkt aantal vrije kilometers. Daarnaast voorzien wij je in de levering van extra’s, zoals navigatie, kinderzitjes etc. tegen een geringe vergoeding.

Wat je wensen ook zijn, wij proberen hier altijd volledig aan te voldoen. Met ff’n auto huren heb je een betrouwbare partner in mobiliteit.
Heeft u een vraag over uw specifieke situatie? Aarzel dan niet en mail ons of bel direct.

FF’n auto huren
Ruup van Riemsdijk

E-mail:info@ffnautohuren.nl
Tel: 024-6792720
Mobiel:06-41578091
 
 • Honda Civic hybrid

  De Honda Civic Hybrid wordt uitsluitend geleverd met een automaat en heeft 4 deuren en is geschikt voor 5 inzittenden, het verbruik is 1 op 18. Met deze auto kan geen aanhanger of caravan worden getrokken. Het aantal vrije kilometers per dag is 100 , rijdt je meer dan komt daar €0.10 per km. bij en de borg bedraagt €250.00.


  Waarom kiezen voor FF'n auto huren?
  1 Je krijgt altijd de door jou gereserveerde auto.
  2. Gratis europese pechdienst.
  3. Representatieve, zuinige hybride.
  4. Geen leeftijdstoeslag.
  Wij hanteren een borg van €250.00 en een eigen risico van €750,00 , deze kun je verlagen naar €250 voor €10,00 per dag. Maar daar willen we wel iets voor terug, je identiteit wordt grondig gecontroleerd bij het afhalen van de auto, vergeet dus niet je paspoort/identiteitskaart en rijbewijs mee te nemen, zonder deze twee documenten kunnen we je geen auto meegegeven. Er wordt geen contant geld geaccepteerd, je kunt eventueel pinnen (geen creditcard) op de afhaallocatie.
  De uitrusting van de Honda Civic Hybrid omvat o.a. de volgende accessoires;
  . Automaat
  • Airconditioning/klimaatregeling
  • Boardcomputer
  • Radio/cd
  • ABS/ESP
  • Stoelverwarming

  Wij leveren voor alle auto's de volgende extra producten;
  • kinderzitje €5,00 per dag
  • winterbanden €7,50 per dag
  • navigatiesysteem €7,50 per dag
  • Verlaging eigen risico €10.00 per dag


  Voor alle accessoires geldt onder voorbehoud op basis van beschikbaarheid.


 • Honda Insight

  De Honda Insight Hybrid wordt uitsluitend geleverd met een automaat, het is een 5-deurs auto en is geschikt voor 4 volwassen inzittenden, het verbruik is 1 op 20. Met deze auto kan geen aanhanger of caravan worden getrokken. Het aantal vrije kilometers per dag is 100 , rijdt je meer dan komt daar €0.10 per km. bij en en de borg bedraagt €250.00.
  Net als de Jazz, waarmee de Insight wat overeenkomsten heeft, is deze Honda heel ruim van binnen. Dat komt mede door de bijna vlakke daklijn, al is die vooral gekozen om aerodynamische redenen. Dit heeft er ook toe geleid dat de Insight twee achterruiten heeft. Dat is maar goed ook, want anders was het zicht erg minimaal, nu is het ook nog niet ongestoord. Toch voelt de Insight vanaf de instap als veel meer auto dan de compactere Jazz. Wat eenmaal op weg ook opvalt, is het bedieningsgemak. Dat komt mede door de standaard automaat en het slimme stop/start-systeem. Vooral in stadsverkeer is de Insight als een vis in het water. Onder dit soort omstandigheden komt de hybridetechniek extra goed tot z’n recht. Eenmaal met constante snelheid op de snelweg is er niet zóveel meer te besparen. Hoe zuinig de Insight werkelijk precies is, hangt sterk af van de omstandigheden. Gemiddeld 1 op 18 haal je al gauw, er zijn ook gebruikers die 1 op 20 halen.
  Minpuntje is de oncomfortabele, keiharde afstemming van vering en schokdemping, waaruit ook volgt dat er veel onderstel-/bandenlawaai in het interieur is te horen. Dat heet sportief, maar is niet ieders smaak. Niet voor niets is dit bij de facelift aangepast.

  Conclusie
  Waarom hebben nog maar zo weinig mensen door hoe goed een Honda Insight is? Dit besef lijkt bij occasionkopers maar langzaam door te dringen. Dit is een ruime, dynamische en ook werkelijk heel zuinige auto, met een kwaliteitsniveau dat vrijwel geen ander merk weet te halen. Door zijn hybridetechniek is er vrijwel geen concurrentie.

  Bron: ANWB Autotests

  De Honda Insight wordt uitsluitend geleverd met een automaat en heeft 5 deuren en is geschikt voor 5 inzittenden. De lengte is 4395mm en de breedte 1696mm met een bagageruimte van 339-1017 liter. Met deze auto kan geen aanhanger of caravan worden getrokken.

  Waarom kiezen voor FF'n auto huren?

  1. Je krijgt altijd de door jou
  gereserveerde auto.
  2. Geen creditcard toeslag.
  3. Representatieve, zuinige hybride.
  4. Geen leeftijdstoeslag.
  5. Inclusief Europese pechhulp.

  Wij hanteren een borg van €250.00 en een eigen risico van €750,00 , deze kun je verlagen naar €250.00 voor €10,00 per dag. Maar daar willen we wel iets voor terug, je identiteit wordt grondig gecontroleerd bij het afhalen van de auto, vergeet dus niet je paspoort/identiteitskaart en rijbewijs mee te nemen, zonder deze twee documenten kunnen we je geen auto meegegeven. Er wordt geen contant geld geaccepteerd, je kunt eventueel pinnen (geen creditcard) op de afhaallocatie.
  De uitrusting van de Honda Insight omvat minmaal de volgende accessoires;
  . Automaat
  • Airconditioning/klimaatregeling
  • Boardcomputer
  • Radio/cd/aux
  • ABS/ESP
  • Electr. ramen en spiegels

  Wij leveren voor alle auto's de volgende extra producten;
  • kinderzitje €5,00 per dag
  • winterbanden €7,50 per dag
  • navigatiesysteem €7,50 per dag
  • Verlaging eigen risico €10.00 per dag

  Voor alle accessoires geldt onder voorbehoud op basis van beschikbaarheid.
 • Honda Jazz 2e gen.

  De Honda Jazz wordt uitsluitend handgeschakeld geleverd en heeft 5 deuren en is geschikt voor 5 inzittenden, het verbruik is 1 op 18. Met deze auto kan een aanhanger of caravan worden getrokken. Het aantal vrije kilometers per dag is 100 , rijdt je meer dan komt daar €0.10 per km. bij en en de borg bedraagt €250.00.  Honda biedt nu al enkele jaren de Jazz aan. En nog steeds is het ruimteconcept iets bijzonders. Voor zijn klasse biedt de Jazz veel ruimte voor vier inzittenden (desnoods ook vijf) en een zeer grote kofferruimte. De leuningen van de achterbank kunnen vlak worden omgeklapt. Bijzonder is dat ook de zittingen kunnen worden opgeklapt. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld fietsen rechtop in de kleine auto worden vervoerd. De uitrusting van de geteste versie is erg omvangrijk, naast elektrisch inklapbare buitenspiegels is er ook een automatische klimaatregeling en ESP (hier VSC genoemd) voor de veiligheid. De kleine 1,4 liter-motor is onopvallend, maar bij hogere toerentallen brommerig. De vijfversnellingsbak werkt zoals gewoonlijk bij Honda erg nauwkeurig.

  Pluspunten:

  Goede afwerking
  Omvangrijke standaarduitrusting
  Voorin comfortabele instap en veel ruimte
  Grote kofferruimte
  Doordacht kofferruimteconcept
  Veilig rijgedrag (ESP standaard)
  Goede voetgangersbescherming

  Bron: ANWB autotests

  Deze Honda Jazz heeft een handgeschakelde versnellingsbak en is uitgerust met een trekhaak

  De uitrusting van de Honda Jazz omvat o.a. de volgende accessoires;
  • airconditioning
  • boardcomputer
  • radio/cd
  • ABS/ESP

  Waarom kiezen voor FF'n auto huren?

  1. Je krijgt altijd de door jou
  gereserveerde auto.
  2. Geen creditcard toeslag.
  3. Geen leeftijdstoeslag.
  4. Inclusief Europese pechhulp.

  Wij hanteren een borg van €250.00 en een eigen risico van €750,00 , deze kun je verlagen naar €250 voor €10,00 per dag. Maar daar willen we wel iets voor terug, je identiteit wordt grondig gecontroleerd bij het afhalen van de auto, vergeet dus niet je paspoort/identiteitskaart en rijbewijs mee te nemen, zonder deze twee documenten kunnen we je geen auto meegegeven. Er wordt geen contant geld geaccepteerd, je kunt eventueel pinnen (geen creditcard) op de afhaallocatie.  Wij leveren voor alle auto's de volgende extra producten;
  • kinderzitje €5,00 per dag
  • winterbanden €7,50 per dag
  • navigatiesysteem €7,50 per dag
  • Verlaging eigen risico €10.00 per dag

  Voor alle accessoires geldt onder voorbehoud op basis van beschikbaarheid.

 • Honda Jazz 3e gen.

  De Honda Jazz wordt uitsluitend handgeschakeld geleverd en heeft 5 deuren en is geschikt voor 5 inzittenden, het verbruik is 1 op 18. Met deze auto kan geen aanhanger of caravan worden getrokken. Het aantal vrije kilometers per dag is 100 , rijdt je meer dan komt daar €0.10 per km. bij en en de borg bedraagt €250.00.


  Door z’n bijzondere eigenschappen, zoals die ruimte, valt de Jazz zo’n beetje tussen bestaande klassen in. Dat is knap, maar Honda maakt het zichzelf daarmee niet gemakkelijk. Als je ‘m vergelijkt met ‘gewone’ auto’s in het B-segment, dan lijkt de Jazz stevig aan de prijs. Dat valt enorm mee als je weet hoe deze Honda zich onderscheidt van die gewone auto’s. In de praktijk betekent dit dat je de keuze voor de Jazz bijna altijd moet uitleggen en daar heeft niet iedereen zin in. Een ander gevolg is wel dat wie eenmaal een Jazz heeft, vaak automatisch een soort ambassadeur van het merk Honda wordt. Dat enthousiasme komt vanzelf, als je de Jazz eenmaal doorhebt.

  Dit vindt de Wegenwacht

  Daar zijn we gauw klaar mee: bij de Wegenwacht is van deze generatie Jazz niet één euvel bekend dat wel eens vaker voorkomt. De Jazz heeft heel veel tevreden rijders en dat is mede het gevolg van die onverstoorbare betrouwbaarheid. Er zijn meer (Japanse) merken die op dit vlak goed scoren, maar een kwalitatief betere auto dan de Jazz is in deze klasse gewoon niet te koop. Voor kopers van een compacte auto die graag ‘op zeker gaan’ is de Jazz daarom een keiharde aanrader.
  Uitvoeringen en varianten
  In deze generatie Jazz komen twee verschillende benzinemotoren voor, plùs een hybrideversie. De 1,2 liter basismotor levert 66 kW/90 pk en zal voor veel gebruikers op zich voldoende krachtig zijn. Deze wordt alleen geleverd in de twee eenvoudigste uitvoeringen. De meest gebruikte motor is de 1,4, die nèt even sterker is (73 kW/99 pk). Deze 1,4 is ook geleverd in combinatie met een CVT-automatische transmissie. In een aangepaste vorm is deze 1,3 met die CVT er ook als Hybrid, met ondersteuning van een elektromotor.Meest opvallende eigenschap van de Jazz is zijn royale interieurruimte, zeker in vergelijking met zijn compacte buitenmaten. Achterin is echt genoeg ruimte voor twee volwassenen. Die achterbank maakt de Jazz bijzonder, want deze kan ook andersom opklappen, dat wil zeggen de zitting tegen de rugleuning. Hierdoor ontstaat ruimte om onhandige, hoge voorwerpen te vervoeren. Geen enkel ander merk biedt deze mogelijkheid. Daarnaast is ook de bagageruimte best groot en slim en praktisch ingedeeld. De voorstoelen zijn wat aan de korte kant en het comfort op lange ritten wordt ook wat beperkt door onderstel-/bandenlawaai. Daar staat tegenover dat de Jazz wel mooi scherp stuurt en nauwkeurig schakelt, wat weer een stukje rijplezier terugbrengt. De indeling van het dashboard vraagt wat gewenning, maar ach, na een week weet je niet beter. Bij normaal gebruik rij je met een Jazz gemiddeld 1 op 14 á 15, van een Hybrid mag je minstens 1 op 18 verwachten.

  Conclusie
  De Honda Jazz is een zeer aanbevelenswaardige occasion, vooral ook als alternatief voor andere merken die veel populairder zijn. Het kleeft een beetje aan Honda: het merk maakt véél betere auto’s dan veel mensen beseffen. De Jazz is ruim en rijdt best, maar hij is vooral kwalitatief onverstoorbaar.

  Bron: ANWB autotest

  Deze auto is uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak.
  De uitrusting van de Honda Jazz omvat o.a. de volgende accessoires;
  • airconditioning
  • boardcomputer
  • radio/cd/aux
  • ABS/ESP

  Waarom kiezen voor FF'n auto huren?

  1. Je krijgt altijd de door jou
  gereserveerde auto.
  2. Geen creditcard toeslag.
  3. Geen leeftijdstoeslag.
  4. Inclusief Europese pechhulp.

  Wij hanteren een borg van €250.00 en een eigen risico van €750,00 , deze kun je verlagen naar €250 voor €10,00 per dag. Maar daar willen we wel iets voor terug, je identiteit wordt grondig gecontroleerd bij het afhalen van de auto, vergeet dus niet je paspoort/identiteitskaart en rijbewijs mee te nemen, zonder deze twee documenten kunnen we je geen auto meegegeven. Er wordt geen contant geld geaccepteerd, je kunt eventueel pinnen (geen creditcard) op de afhaallocatie.

  Wij leveren voor alle auto's de volgende extra producten;
  • kinderzitje €5,00 per dag
  • winterbanden €7,50 per dag
  • navigatiesysteem €7,50 per dag
  • Verlaging eigen risico €10.00 per dag

Calendar overview
 
Available
Partly available
×
Reserved
 
Unavailable
Make reservation