virkistyspaiva.fi 
 • Bar Launch

  Tervetuloa uudenlaiseen pelikahvilaan. Bar Launch on Jyväskylän ydinkeskustaan avattu pelibaari, jossa aika ei käy pitkäksi. Lieneekö mikään hauskempaa, kun ottaa porukalla oluen äärellä pienimuotoinen turnaus vaikkapa ajopelien, NHL:n tai Halon parissa.

  Tila sopii vallan mainiosti 5-30 hengen yritystilaisuuksiin, polttareihin, syntymäpäiviin, laneihin ja moneen muuhun tarpeeseen.

  Bar Launch sijaitsee Väinönkatu 9:ssä, ihan kaupungin ytimessä.

  Tervetuloa viihtymään!  Huom! Tämän kohteen voit varata aikaisintaan 3 vuorokauden päähän.
 • DJ Joniveli

  Jos kaipaat iltaasi tunnelman luojaa tai tanssittajaa ja radioiden soittolistat on työviikon aikana kuultu jo turhan monesti, niin tässäpä oiva valinta!  Huom! Tämän kohteen voit varata aikaisintaan 2 vuorokauden päähän.
 • Hikinen iltapäivä

  Tarjoamme asiaa, hupia ja erilaista ympäristöä virkistyspäivään. Monkey Business toteuttaa keltaisella toimistollaan Vaajakosken Teollisuustalossa virkistyspäivän, jossa alkuun osallistujat haastetaan ajattelemaan, ja päivän lopuksi saunomaan.  Huom! Tämän kohteen voit varata aikaisintaan 14 vuorokauden päähän.

 • Kahvakuula-tunti

  "Kahvakuulailun maailma tutuksi! Järjestämme missä päin tahansa keski-suomea rautaisia sekä suosittuja kahvakuulakursseja sekä -virkistystunteja! Virkistystunti on mahdollista pitää niin sisällä kuin ulkonakin!

  Tarjoamme intensiivisen kahvakuulailu tuokion tuoden mukana sopivan painoiset kahvakuulat ja vetäjän pitämään perehdytys kahvakuulailuun.

  Tunninkin aikana opit tärkeimmät tekniikat ja liikkeet sekä saat taatusti sopivan tuntoisen treenin! Sopii erinomaisesti kaikille, kunnosta riippumatta!

  Vaihtelua perinteisiin vaihtoehtoihin! Ota siis osaa Got Balls?!! - kahvakuulailuun! Onko sinulla tarpeeksi sitä?"

  Huom! Kahvakuula-tunnin voit varata aikaisintaan viikon päähän.
 • Kotakahvila

  Tervetuloa Kotakahvilaan!
  Lämminhenkinen kotakahvilamme sijaitsee Jyväskylän kaupungin satamassa, aivan siinä sillan kuppeessa.
  Pysähdy ulkoiluhetken lomassa nauttimaan Kotamestarin aidosta nokipannukahvista ja muista kahvilamme antimista!
  Kotakahvila – Pala Lappia keskellä kaupunkia!

  Huom! Tämän kohteen voit varata aikaisintaan 7 vuorokauden päähän.
 • Players

  Pelimiesten ja pelinaisten ykköspaikka Billiard & Bar Players on A-oikeuksilla varustettu biljardiravintola aikuiseen makuun. Playersissä pääset pelaamaan kahdeksalla Brunswick Metro biljardipöydällä.

  Players tarjoaa mahdollisuuden yksityistilaisuuteen tarvittaessa omalla tarjoilijalla, 1-8:lla biljardipöydällä ja kahdella screenillä varustettuna.

  Valmennus/Opetuspaketti ja temppulyöntinäytös on mahdollista liittää ohjelmistoon.

  Jos yritys/ryhmä haluaa järjestää leikkimielisen biljarditurnauksen niin sekin järjestyy!  Huom! Tämän kohteen voit varata aikaisintaan 7 vuorokauden päähän.
 • Shaker

  Ravintolasta löytyy kaksi eri tilaa joita voidaan käyttää yksityistilaisuuksiin. ”Ylätasanteella” on tilaa noin kolmellekymmenelle vieraalle ja tilaa on mahdollista varata arkisin klo 16-02 ja
  viikonloppuisin klo 16-21.

  Toinen tila on alatasanteella ja siellä on myös oma baari. Tilaa on noin neljällekymmenelle. Tässä tilassa voimme myös järjestää esimerkiksi drinkkikoulutuksia. Tilaa voi varata arkisin klo 16-02.  Huom! Tämän kohteen voit varata aikaisintaan 7 vuorokauden päähän.
 • SiCi & the Boogie Brothers

  SiCi & the Boogie Brothers on energinen jyväskyläläinen hyvän tuulen musiikin kokoonpano. Yhtyeen soundissa voit kuulla vaikutteita niin soulista, popista kuin hiphopistakin. Alkunsa yhtye sai  ideasta korvata rummut beatboxauksella.

  Huom! SiCi & the Boogie Brothersin voit varata aikaisintaan viikon päähän.
 • Valorinne

  Valorinteen seurantalosta saat tilat edullisesti juhliisi. Kun kyseessä ovat syntymäpäivät, häät tai illanvietto, on Valorinne oiva paikka juhlia.

  Saliin mahtuu n. 200 istumapaikkaa. Varusteena löytyvät mm. pöydät ja tuolit, keittiötila (kahvin ja vedenkeittimet, jääkaapit, pakastin ja hella), musiikinkuuntelulaitteet sekä runsaasti ilmaista parkkitilaa.
  Tilat sijaitsevat keskustan läheisyydessä.
Kalenderübersicht
 
Verfügbar
×
Gebucht
 
Nicht verfügbar
Buchen
 
Planyo hat neue Nutzungsbedingungen und Datenschutzbestimmungen mit Wirkung ab dem 25. Mai 2018. Mit der Nutzung von Planyo an oder nach diesem Datum stimmen Sie den neuen Bedingungen zu (die einzige Änderung ist die GDPR-Konformität).