Sopar concert 19 juliol

Cal Joc (Restaurant-Botiga) » Sopar concert 19 juliol
 
A LES 22.OO SOPAR I MÚSICA AMB XAVI DE LA SALUT (trompeta i flugel) i JORGE VARELA (Piano)

MENÚ:
PICA,PICA
PRIMERS: AMANIDA I GASPATXO
SEGONS: CARN A LA BRASSA.
POSTRE, PA, AIGUA , VI i cafè
ESPECTACLE I SOPAR 19,50 EUROS –
NOMÉS ESPECTACLE 5 EUROS AMB CONSUMICIÓ.

Dos professionals de la música amb un ampli ventall de registres tant com interprets, pedagogs com a compositors. Han participat i coincidit en molts projectes i formacions variades i es van aventurar en una formació duo des de fa uns quants anys.

El repertori consistirà en un breu resum de la història del jazz: – des dels origens d'aquest gènere: GOSPEL I ESPIRITUAL NEGRES passant per RAGTIMES I DIXIELAND de les primers èpoques, fins avui en dia, passant pel SWING, COOL JAZZ, HARDBOP, JAZZ MODAL, FREE, JAZZROCK…I comparar totes les èpoques del jazz en 100 anys en paral.lel amb la música clàssica en 350 anys i observar com desenvolupen de la mateixa manera , i en aquesta nit, si s’escau s’arriscaran a tocar temes a petició del públic de cada taula filtrats i portats al món del jazz. Combinació jazzistica i culinària molt peculiar.
Buchen

Zusätzliche Infos

Aglutinador activitat:   Experiències gastronòmiques
Motivacions:   Cuina d'Orígen
Perfils de viatger:   Gourmets
Tipus d activitat:   Menús maridatge,Experiències Gastronòmiques,Activitats estiu
 
Planyo hat neue Nutzungsbedingungen und Datenschutzbestimmungen mit Wirkung ab dem 25. Mai 2018. Mit der Nutzung von Planyo an oder nach diesem Datum stimmen Sie den neuen Bedingungen zu (die einzige Änderung ist die GDPR-Konformität).