Tasta Montsant, 22 Març

DO Montsant » Tasta Montsant, 22 Març
 
La DO Montsant organitza el 22 de març un nou tast de vins amb l’objectiu de donar a conèixer entre els afeccionats al vi la DO, els seus trets més característics i també la seva diversitat.
En el tast del 22 de març (12h, Castell del Vi de Falset), l’enòleg Pep Aguilar serà l’encarregat de guiar els assistents per la DO de la mà de 4 vins: un blanc, dos negres i un dolç. Els vins que s’hi tastaran seran:
Dido Blanc (Venus La Universal)
Comunica (Celler Comunica)
Anexe Samsó (Celler Cedó Anguera)
Dolç d’Orto Blanc (Orto Vins)
El tast d’aquests vins i les explicacions de l’enòleg acostaran als assistents com les varietats, els sòls, la climatologia, la mà de l’home... són font de matisos que acaben definint el producte final. 
Alhora, aquests tastos són l’excusa perfecta per conèixer millor el món del vi, ja que s’obre la porta a l’intercanvi d’impressions amb l’enòleg i a la resolució dels dubtes que puguin sorgir.
El tast té un preu de 10€, en el que s’inclou la visita al Castell del Vi de Falset, un centre d’interpretació i espai expositiu que permet copsar de manera clara, sintètica i interactiva la història i les particularitats de la comarca del Priorat a través del vi i de les dues DO del territori: DO Montsant i DOQ Priorat.
Buchen

Zusätzliche Infos

Motivacions:   Històries de vi i oli
Perfils de viatger:   Wine lovers
Tipus d activitat:   Curs d’iniciació al tast,Degustar vins
 
Planyo hat neue Nutzungsbedingungen und Datenschutzbestimmungen mit Wirkung ab dem 25. Mai 2018. Mit der Nutzung von Planyo an oder nach diesem Datum stimmen Sie den neuen Bedingungen zu (die einzige Änderung ist die GDPR-Konformität).