Planyo PRO / PRO-COMM

Det er to PRO versjoner av vårt bookingsystem: Planyo PRO og PRO-COMM. Begge tilbyr de samme funksjoner men prismodellene er forskjellige.

Planyo PRO er basert på en flat månedlig avgift. Prisen avhenger bare av antall ressurser du vil tilby for reservasjon i bookingssystemet. Likevel, måneder utenom sesong (uten reservasjoner i disse månedene) er gratis. Klikk for priskalkulator for Planyo PRO
Planyo PRO-COMM: I denne modellen, som du kan bruke hvis du har definerte priser, er det ingen månedlig abonnementsavgift, men en kommisjon på 0.5% - 1.5% er belastet for alle online reservasjoner (minimum avgift er CHF 0.15 - 0.30; avgiftsrate faller til 1% etter 100 CHF i avgift for en gitt måned og til 0.5% etter 400 CHF betalt). Reservasjoner gjort i admin er gratis. Denne prismodellen forutsetter at du lar kundene dine gjøre reservasjoner online på din nettside. Klikk her for detaljer om PRO-COMM. Merk: Admin-registrerte reservasjoner vil kun ble belastet (minimum avgift, ikke full kommisjon) hvis det en gitt måned er mer enn 75% reservasjoner gjort av admin. Etter hver påfølgende måned vil dette bli rekalkulert og admin kommisjon kan bli kansellert, basert på antall reservasjoner gjort av admin forrige måned.
Du kan bytte mellom de to betalingsmetodene når som helst i fremtiden.