Geographic Algarve

Geographic Algarve
Rua J.P. Sampaio Bruno 24-2º Esq.
PT

Telefoon: +351 969 282 549
Website: www.geographic-algarve.com
GEOGRAPHIC ALGARVE is een jong bedrijf in de Algarve dat services van Toeristische Animatie aanbiedt, met name daguitstappen.

Ons design is gebaseerd op de ethnoculturele geografie in Zuidwest Europa.

Onze services zijn gekenmerkt door de informatie van hoogstaande kwaliteit en de ludieke en recreatieve aard van de activiteiten.

Geographic Algarve is gecertificeerd als Turismo de Natureza (Natuurtoerisme). We zijn gespecialiseerd in de Natuurparken en dragen steeds de ecologische waarden hoog in het vaandel.


We werken met de hoogste veiligheidsniveaus en de beste prijzen.
 
 • Algarve Gourmet (ALGARVE)

  Laat je meeslepen door een van de grootste troeven van Portugal: haar gastronomie! Een dag gevuld met proeverijen, van bekroonde wijnen, over traditionele conserven “petiscadas” en een gourmet lunch, maar ook een historisch inzicht over wat erachter al deze lekkernijen steekt.
 • Arrábida Coasteering (LISBON & SINTRA)

  Een actieve en verfrissende dag. 's Ochtends ontdek je de rotschtige kustlijn op de beste manier door te klimmen, springen en zwemmen. Deze avontuurlijke activiteit heet coasteering en biedt je exclusieve beelden, brengt je in nauw contact met de indrukwekkende natuur and is vooral heel plezierig! Na de lunchpauze in een vissersdorp krijg je rust op een van de iconische stranden van de regio.
 • Arrábida Hiking (LISBON & SINTRA)

  Zoals men zegt: te voet leg je minder afstand af, maar reis je meer. Een rustige tour om ten volle de omgeving in je op te nemen. Een wandeltocht in de ochtend, energie inwinnen bij de lunch en weer op weg voor een tweede wandeling in de namiddag die eindigt op een prachtig strand waar je een verfrissende duik kan nemen als je wilt.
 • Arrábida Relax (LISBON & SINTRA)

  Gun je voeten wat rust na dagenlang door de straten van Lissabon geslenterd te hebben en laat jezelf door de natuurlijke schoonheden van Arrábida rijden. De magnifieke vergezichten, een gevolg van de nabijheid van deze bergketen tot de Atlantische Oceaan maken van deze dag een ontspannend, natuurlijk genot. Natuurlijk, naar onze goede gewoonte, zal er ook een vleugje cultuur te bespeuren zijn.
 • Best Coast Tour (ALGARVE)

  Het Natuurpark Costa Vicentina is een unieke identiteit die in al haar dimensies gezien moet worden. Natuurlijk krijg je de meest indrukwekkende rotsformaties, de meest ongerepte stranden, de meest pittoreske visserdorpen en niet te vergeten de Kaap St. Vincent te zien. Maar deze tour zou niet de Best Coast Tour zijn als je niet werd omvergeblazen door de ongekende juwelen van deze streek: de geschiedenis van Portugal, de 15de eeuwse vestingen van de defensieve lijn de Paleontologische site, … Deze tour is een echte ontdekking!
 • Geographic Jeep Safari (ALGARVE)

  Een verrassingstocht door de geografische schoonheden van de streek. Een nieuwe ervaring met een lokale gids.
 • Lost Heritage (ALGARVE)

  Ontdek de culturele wortels van de Algarve! De oudheid van de streek wordt gestaafd door het bezoek aan de necropolis uit het Neolithische tijdperk en de voormalige hoofdstad Silves. Verspreid in de geweldige biodiverse natuur van het Monchique gebergte 72 ±2Ma, waaronder het kurkwoud, vind je verschillende bijna verloren gegane tradities. Gelukkig voor jou is het nog niet te laat om dit alles te ontdekken. Een dag vol verrassingen, proeverijen en een lokale typische lunch.
 • Monchique Sunset (ALGARVE)

  Prachtige uitzichten, betoverende zonsondergang en lokale snacks.
 • Ria Formosa Supreme (ALGARVE)

  Deze tour neemt je mee naar het oosten van de Algarve en heeft als doel je de Romeinse invloed op de huidige Algarvische cultuur in het hinterland en aan de kustlijn te tonen. De ochtend is gewijd aan het landelijke binnenland en de beste Romeinse site. In de namiddag ontspan je in een van de Zeven Wonderen van Portugal: de Ria Formosa. Een enorm systeem van zeelagunes, kanalen en barriereilanden met een onderscheidend ecosysteem en extreem rijke fauna en flora.
 • Secrets of Sintra (LISBON & SINTRA)

  Ontdek de minder gekende juwelen van het Natuurpark van Sintra. Beleef een gevarieerde dag in het weelderige bos van de Maanheuvel, sinds lang het geliefde zomerverblijf van de koninklijke familie. Schijnbaar een streek vol met paleizen en decadente villas zal deze tour je verrassen met de eenvoud van het landelijke leven net buiten de stad, met een uitzonderlijke gastronomische ex libris en bescheiden kloosters. Dit moet je gedaan hebben wanneer je in (de buurt van) Lissabon bent!
 • Transfer Nazaré (LISBON & SINTRA)

  De grootste golven ter wereld zijn in Nazaré, ongeveer 100 km van Lissabon, Dus als de condities goed zijn, moet je dit gezien hebben! Paleizen zijn er morgen nog, de golven misschien niet. Contacteer ons om te weten wanneer er tijdens jouw verblijf de beste condities zijn.
Kalender overzicht
 
Beschikbaar
Deels beschikbaar
×
Gereserveerd
 
Niet beschikbaar
Reserveren