Geographic Algarve

Geographic Algarve
Rua J.P. Sampaio Bruno 24-2º Esq.
PT

Telefoon: +351 969 282 549
Website: www.geographic-algarve.com
GEOGRAPHIC ALGARVE is een jong bedrijf in de Algarve dat services van Toeristische Animatie aanbiedt, met name daguitstappen.

Ons design is gebaseerd op de ethnoculturele geografie in Zuidwest Europa.

Onze services zijn gekenmerkt door de informatie van hoogstaande kwaliteit en de ludieke en recreatieve aard van de activiteiten.

Geographic Algarve is gecertificeerd als Turismo de Natureza (Natuurtoerisme). We zijn gespecialiseerd in de Natuurparken en dragen steeds de ecologische waarden hoog in het vaandel.


We werken met de hoogste veiligheidsniveaus en de beste prijzen.
 
 • Algarve Gourmet

  Laat u meeslepen door een van Portugals grootste troeven: haar gastronomie! Een dag gevuld met proeverijen, van bekroonde wijnen over traditionele conserven “petiscadas” en een gourmet lunch, maar ook een historisch inzicht over wat allemaal achter deze delicatessen steekt.
 • Best Coast Tour (Beste Kusttour)

  Het Natuurpark van Costa Vicentina is een unieke entiteit die gezien moet worden in al zijn dimensies. Uiteraard gaat u de indrukwekkendste rotsformaties zien, de meest ongerepte stranden, de meest pittoreske vissersdorpen en niet te vergeten de Kaap St. Vincent. Maar deze tour zou niet de Beste Kusttour heten als u niet overweldigd zou worden door de onbekende juwelen van deze regio: de geschiedenis van Portugal, de 15de eeuwse forten van de defensieve lijn, de Paleontologische site, … Deze tour is een echte ontdekking!
 • Geographic Jeep Safari

  Een verrassingstoer door de geografische schoonheden van de streek. Een nieuwe ervaring met een lokale gids.
 • Lost Heritage (Verloren Erfgoed)

  Ontdek de culturele roots van de Algarve! De oudheid van de streek wordt gestaafd door het bezoek aan de necropolis van het Neolithische tijdperk en de oude hoofdstad Silves. Verspreid door de prachtige biodiverse natuur van het Monchique gebergte 72 ±2Ma, waaronder het kurkwoud, vindt u verschillende bijna vergane tradities. Gelukkig voor u is het nog niet te laat om dit alles te ontdekken. Een dag vol verrassingen, proeverijen en een typische lokale lunch.
 • Monchique Sunset

  Prachtige uitzichten, betoverende zonsondergang en lokale snacks.
 • Ria Formosa Supreme

  Deze tour brengt u naar het Oosten van de Algarve en heeft als doel u de Romeinse invloed op de huidige Algarvische cultuur te tonen, zowel in het hinterland als aan de kustlijn. De ochtend is gewijd aan het landelijke binnenland, waar u een typisch wit dorp en de best Romeinse site bezoekt. In de namiddag ontdekt u een van de Zeven Wonderen van Portugal: de Ria Formosa. Een enorm systeem van zeelagunes, kanalen en barriereilanden met een onderscheidend ecosysteem en een extreem rijke fauna en flora. En u doet het op de beste manier: tijdens een rustige boottocht.
Kalender overzicht
 
Beschikbaar
Deels beschikbaar
×
Gereserveerd
 
Niet beschikbaar
Reserveren