Apartmaji JOJO

Apartmaji JOJO

Bovec.Travel accommodation » Apartmaji JOJO
 
Apartmaji "Jojo" nudijo popolno udobje bivanje in pravo sprostitev po prijetno preživetih trenutkih na B¸ovškem.
Eden apartma nudi udobno namestitev za 4 - 6 oseb, po želji lahko tudi manj. Ker sta v naši ponudbi dva podobna apartmaja so možne namestitve tudi za dve družini ali skupino prijateljev, ki bi dopust radi preživeli skupaj. Velika dnevna soba v vsakem apartmaju vam omogoča prijetne trenutke bivanja v družbi ali z družino. Kvartopirski večer, napetost igre monopolija ali pa le prijeten trenutek ob branju knijge vam tu sigurno ne uidejo. V njej boste našli tudi televizor s kabelskim priključkom. Na željo vam priključimo tudi telefon. Sedežne garniture se lahko raztegnejo v udobna ležišča - še posebej vabljivo za otroke. Kuhinja z razgledom vam omogoča pripravo obrokov - v kuhinji najdete štedilnik, pečico, hladilnik in zamrzovalno skrinjo - skratka vse kar potrebujete. Prepričani pa smo, da vam bo zajtrk ali jutranja kavica v kuhinji s pogledom na bovške vrhove ostala v lepem spominu. V kolikor si ne želite sami pripravljati obrokov, vam lahko v bližnjem hotelu uredimo zajtrk, pol- ali polni penzion. V mansardi sta urejeni dve spalnici kjer sta dve zakonski postelji.

Naše apartmaje najdete v Bovcu, le dobrih 80 m stran iz centra mesta. A naj vam ta podatek ne skazi slike - apartmaji so na lokaciji, ki je obdana z zelenim območjem in čudovitimi razgledi. Najlažji dostop je iz bovške obvoznice, kjer ob letališču zavijete v Bovec. Po dvestotih metrih boste na desni strani opazili naše apartmaje. V kolikor prihate iz centra Bovca je najbolje da sledite cesti, ki pelje proti letališču ( v smeri Hotela Kanin ), kmalu boste na levi strani opazili našo hišo.

Seveda pa si naši gostje želijo doživetij. In Bovško vam lahko ponudi prav to. Ljubitelji narave boste tukaj prišli na svoj račun. Športi in aktivnosti na smaragdni lepotici Soči, planinarjenje, gorništvo, alpinizem, izleti, kolesarjenje in sprehodi so le ene izmed vseh priložnosti. Če vse skupaj združite z naravo in zgodovino bovškega smo prepričani, da vam pri nas ne bo dolgčas. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri izletov in aktivnosti. Po dogovoru vam lahko ponudbi tudi izlete za celotno družino oz. skupino. Z našim kombijem (8 potnikov) vas lahko popeljemo po bližnji in daljni okolici ter tako razkrijemo še tako skrite kotičke naše pokrajine. Zapeljemo vas lahko tudi dalje, k sosedom - opojna goriška Brda, Idrijski muzej ter Blejsko jezero niso tako daleč.

Apartma ustreza standardu ***zvezdic
 
Na voljo
Delano na voljo
×
Rezervirano
 
Ni na voljo
 
High
 
Mid
 
Low
Opravi rezervacijo

Dodatne informacije

Število oseb:   6
Pokaži lokacijo na zemljevidu